Haber

Tekel Bayisindeki Kan Ağlatan Olayın Nedeni Belli Oldu!

Esenyurt’ta bir tekel bayiliğine silahlı saldırı Türkiye’nin gündemindeydi. 4 silahlı kişinin dükkanda bulunan 3 gence kurşun sıktığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde yer alan zanlılardan biri yakalanırken, kan donduran cinayetin sebebi ortaya çıktı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, dükkana gelen 4 kişi ile kasadaki çalışan arasında sözlü tartışma başlıyor. Saldırganlardan birinin “Babanı ara konuşalım” dediği duyulurken, işyeri çalışanı “Şimdi neden böyle geldiğini söyle” yanıtını veriyor. Beyaz gömlekli saldırgan, “Baban bir şey paylaştı, konuşalım” diyor.

Kasadaki çalışanın “Babamın ne paylaştığını anlat” yanıtı üzerine saldırganlardan biri, “Bilmiyor musunuz?” diyor. Olay yerine gelen yeşil tişörtlü kişinin kasada çalışanın omzunu sıkıştırması üzerine arbede çıktı.

Aile rekabeti ve borç iddiaları

Sabah Gazetesi’nde yer alan iddiaya göre, tekel sahibinin en büyük oğlu daha önce saldırganlardan birini bacağından vurmuştu. Olayı unutmak için kan parası adı altında bir miktar para ödenirken, genç çocuk tutuklandı. Bunun üzerine aileler arasındaki husumet sona erdi.

Sonra iki aile arasında ticaret oldu. Tekel sahibinin borcunu ödememesi gerginliğe neden oldu.

Esnaftan biri gün içinde parasını almak için aradı. Ancak aramalarına cevap alamayınca soluğu tekelcide aldı. Buradaki tartışma vahşetle sonuçlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu